Zlín - 21.08.2017
Petice na podporu infrastrukturních projektů D49 a R55

Příprava projektů D49 Hulín - Fryšták – hranice ČR/SR a D55 trvá více jak 15 let a je soustavně blokována několika ekologickými spolky, přičemž jejich aktivističtí představitelé, bez ohledu na navrhovaná enviromentální opatření zarputile usilují o zastavení jejich přípravy, čímž znemožňují tolik očekávanou a neustále slibovanou realizaci jednotlivých staveb. Vzhledem k tomu, že se doposud při legalizaci jednotlivých dálničních staveb, nepodařilo dostatečně silně vzít v úvahu také veřejné mínění a většinové názory občanů, dovolili jsme si iniciativně připravit petiční akci s cílem maximalizovat podporu projektu D49 a D55.

Celý text petice si můžete stáhnout ZDE.

Podpisová místa:

1) www.petice24.com
2) redakce Dobrý Den s Kurýrem
3) recepce Technologické Inovační Centrum

Petice na podporu infrastrukturních projektů D49 a R55

Vážení spoluobčané,

děkuji Vám za návštěvu mých osobních stránek, na nichž naleznete velké množství dokumentů mapujících mou práci ve veřejné službě pro Zlínský kraj v posledních letech. Ať už jako hejtmana, náměstka hejtmana nebo v současnosti krajského zastupitele a předsedy Sdružení pro rozvoj dopravní infrastruktury na Moravě.

Dokumenty a zprávy zde průběžně doplňuji, i když ne s tak výraznou frekvencí jako v době, kdy jsem působil v exponovanějších funkcích. Další informací o mých aktivitách naleznete rovněž na stránkách sdružení: www.infrastrukturamarava.cz.

I nadále budu dle svých možností přispívat k rozvoji našeho regionu…protože za to stojí.