Žilina - 01.06.2017
D49 – R6 a rozvoj střední Moravy a Slovenska

Stručné shrnutí přípravy česko-slovenského dopravního projektu D49/R6 (viz příloha níže), jehož realizaci již několik let úspěšně blokují ekologičtí aktivisté. Kdo můžete pomozte v tomto nekonečném zápase o podobu a tempo rozvoje ČR.

Eklogičti aktivisté bezohledně útočí ve Zlínském kraji na veřejný sektor, útočí na oprávněné zájmy občanů usilující o přirozený rozvoj ve svých územích ve kterých žijí a stále se nic neděje-panuje pocit letargie a je "podezřelý klid - klid před bouří"...!?

Do kdy umožníme beztrestné počínání samozvanců z otrokovického spolku "EGERIA", systematicky paralyzovat a rozvracet proces přípravy dálnice Hulín-Fryšták (D49) směrem na Slovensko (R6)?

Naši ctihodní a nezávislí soudci bohužel tuto promyšlenou sabotáž hrstky našich "bezohledných" spoluobčanů neprohlédli a na jejich podnět rozhodli o předběžném opatření ve prospěch ochrany "křečka polního" !

Kde stojí v tomto kontextu obrana a ochrana obyčejného člověka ?

Nastal čas se vůči jejich destruktivnímu způsobu chování sjednotit, dostatečně silně vymezit a potřebnou infrastrukturu vybudovat. Je čas zkrotit aktivisty, samolibé individualisty s destruktivními móresy, je třeba dát hlasitě najevo, že toho všichni UŽ MÁME DOST!

D49 – R6 a rozvoj střední Moravy a Slovenska

Vážení spoluobčané,

děkuji Vám za návštěvu mých osobních stránek, na nichž naleznete velké množství dokumentů mapujících mou práci ve veřejné službě pro Zlínský kraj v posledních letech. Ať už jako hejtmana, náměstka hejtmana nebo v současnosti krajského zastupitele a předsedy Sdružení pro rozvoj dopravní infrastruktury na Moravě.

Dokumenty a zprávy zde průběžně doplňuji, i když ne s tak výraznou frekvencí jako v době, kdy jsem působil v exponovanějších funkcích. Další informací o mých aktivitách naleznete rovněž na stránkách sdružení: www.infrastrukturamarava.cz.

I nadále budu dle svých možností přispívat k rozvoji našeho regionu…protože za to stojí.